יין עם סיפור.
יקב לוינסון הוקם ב-2007 על ידי עידו לוינסון ואביו, אמנון. עידו הוא Master of Wine (MW), התואר המקצועי הגבוה והנדיר בעולם היין, הניתן לאחר מבחנים תובעניים בלונדון. הוא אחד משני המאסטרים היחידים בישראל. מסעו של עידו בתחום היין עיצב את אופי יינות היקב, כולל אימוץ טכניקת "אשכולות שלמים" העתיקה – יקב לוינסון היה הראשון בארץ להשתמש בה. היינות של לוינסון משלבים חומר גלם מקומי איכותי עם השפעות בינלאומיות שעידו ספג מכל העולם. צוות היקב כולל את עידו, אמנון, איגור ואופיר. אהבת אוכל ויין היא חלק בלתי נפרד ממשפחת לוינסון: אחיו של עידו, דובב, וגיסו יקי בונה הם הבעלים של קבוצת המסעדות נונו, מימי וג'ירף, ואחותו, ירדן, מנהלת את מרכז המבקרים של היקב.
יקב לוינסון מציע חוויה ייחודית שמושכת קהלים מגוונים: אווירה אורבנית וצעירה לצד יינות שישביעו את רצונם של חובבי יין מושבעים.
היקב מאמין בחשיפה, למידה והעמקה בעולם היין, ולכן הוא מזמין אתכם למפגשי כיתות אמן מרתקים המתקיימים במרכז המבקרים. בין חביות היקב, עידו מארח ייננים, סומליירים ואנשי יין מובילים מהארץ ומהעולם. היקב מציע שיחות מעמיקות, למידה על סגנונות שונים, וכמובן – טעימה מגוון רחב של יינות, מתוצרת היקב וממקומות אחרים. זו הזדמנות נהדרת להרחיב את הידע שלכם וליהנות מחוויה בלתי נשכחת.
לוינסון גראז' דה פאפא אדום 2023
שעות פתיחה